Βρίσκεστε εδώ:   Νομός Κοζάνης \ Ειδήσεις
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤH ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣH ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 17/2/2014 ΣΤΙΣ 6 μ.μ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΩΝ ΕΟΠΟΥ

Πτολεμαΐδα 17/2/2014

Η ακραία νεοφιλελεύθερη και άκρως επικίνδυνη για τον τόπο μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με μια κίνηση πρωτοφανούς κυνισμού και αναλγησίας βάζει λουκέτο στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ, πριν καν μάλιστα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος Γεωργιάδη.

Στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ μπαίνει λουκέτο, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο μνημονιακός στόχος της πλήρους κατεδάφισης του δημόσιου συστήματος υγείας, και της ολοκληρωτικής ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών του.

Απέναντι σε αυτήν την πολιτική κυριολεκτικής εξόντωσης των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων δεν είμαστε απλά οργισμένοι αλλά και αποφασισμένοι. Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να μπει λουκέτο στα ιατρεία του ΕΟΠΠΥ, αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την πλήρη κατεδάφιση του δημόσιου συστήματος υγείας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤH ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣH ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 17/2/2014 ΣΤΙΣ 6 μ.μ.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 13:11 από Ανατολή Στάμου
διαφήμιση #3
Σχόλια αναγνωστών...
Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.